FER DE CORNIMONT

Vakantie in het hart van de Ardennen ...

Aankomst

Sla net voor de woning (bushalte) rechts af naar beneden. De parking bevindt zich links, 30 m verderop.

De inkom van de gîtes 1 Ramina en 2 Camomille bevinden zich aan de voorzijde van de woning, die van gîte 3 Macralle achteraan.

De huissleutels vindt u terug in de sleutelkluis (per gite). De sleutelkluis bevindt zich onder het afdak, aan de parking aan de achterzijde van de woning. U kan de sleutelkluis openen via de code die u bij de vertrekinformatie wordt meegestuurd.

Vertrek

Bij vertrek laat u de sleutels na in de brievenbus aan de gîte Camomille. Lees daarover alles in de huismap die u in de gîte zal aantreffen.

 

Adres

Rue Cornimont 3
5555 Cornimont (Bièvre)
Namur - Belgique

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route

Grote ring rond Brussel (E40): volg richting Namen-Luxemburg (E411)

E411: sla af aan afrit 25 [Reims - Sedan - Bouillon - Bertrix] - sla rechtsaf en volg richting E46, richting Bouillon.

E46 volgen (17 km), volg bord [Dinant-Beauraing N95 - Rochehaut / Menuchenet N819], sla rechtsaf richting N95 (richting Dinant / Beauraing / Bièvre).

N95 volgen en sla na 4,2 km linksaf richting Vivy / Rochehaut.

Steeds rechtdoor rijden, door Vivy. Aan splitsing Rochehaut / Cornimont, Cornimont volgen. Bij binnenrijden van Cornimont, 100 m rechtdoor rijden. Bij reservatie ontvangt u van ons het dorpsplan (met aanduiding woning, parking en adres waar u sleutels kan afhalen).

 

Verkeer

Kijk voor even op deze website voor een dagelijkse update van wegwerkzaamheden op de E411 en E25. Indien nodig, vindt u er alternatieve reisroutes.

Snelheidscontroles zijn aangekondigd op http://www.snelheidscontroles.be/.

U wil nog iets eten voor u aankomt of nadat u vertrekt. Vlak voor(bij) de afrit 22 kan u terecht in het wegrestaurant AC Wanlin. U heeft de keuze uit een veelzijdig assortiment (dagelijks open van 07:00 tot 22:00u). Meer info op de website.

 

Weersverwachtingen

Check hier het online lokaal weerbericht en een 10-daagse weersvoorspelling voor Cornimont.